CONTENT AND SPACE ADAPTATION · Arena Comunicación Audiovisual

Facebook | Twitter | Instagram | Vimeo | Imdb
Content and space adaptation 01
Content and space adaptation 02
Content and space adaptation 03
Content and space adaptation 04
Content and space adaptation 05

Content and space adaptation

We always start from an available space. We generate on it a memorable experience from the contents defined by the museum project.
 
For the Museum of the University of Navarra we proposed a unique way of displaying the work of José Ortiz Echagüe. We designed specific supports adapted to the architecture of the museum and the work of the photographer.



Client: Museum of the University of Navarra (project)

Up

Legal Notice - Sitemap | Web Design Diseño web profesional

Arena Comunicación Audiovisual ©